Bolsius en Gouda ivoor kaarsen zijn de meest verkochte kaarsen. Deze maken van je woonkamer in een handomdraai een totaal andere kamer.

Ivoor kaarsen

Ivoor kaarsen is een kleur die zo'n beetje het meest wordt verkocht. Dat heeft te maken met de neutrale kleur die het betreft. Ivoor kaarsen kun je eigenlijk overal neerzetten en goed combineren met andere leuke spulletjes in huis. Het grote voordeel van deze kleur kaarsen is dat zij in de meest uiteenlopende vormen en grote zijn te krijgen. Van heel klein tot heel groot. Je zou er voor kunnen kiezen om verschillende maten bij elkaar op een tableau te zetten. Eventueel op meerdere plaatsen in huis. Let er wel op dat wanneer je de kaarsen gaat branden dat de kaarsen niet tegen elkaar aan staan. Immers dan zouden zij kunnen gaan druipen en dat wil je natuurlijk voorkomen.

Met voordeel Ivoor kaarsen kopen

Bij Kaarsen-online koop je altijd je mooie ivoor kaarsen met voordeel. Al bij een beperkt aantal heb je geen verzendkosten en wat is eenvoudiger dan vanuit je stoel in huis je gewenste kaarsen bestellen. Geen gedoe meer om je huis uit te moeten, een parkeerplek zoeken en daar ook nog eens voor moeten betalen met een beetje pech. En je hebt de kaarsen binnen een aantal dagen in huis. Als wij de kaarsen op de plank hebben liggen is dat de volgende dag al. Als de kaarsen eventueel uit een ander magazijn moeten komen dan is de levering binnen 4 werkdagen.

  • Ivoor kaarsen van Bolsius en Gouda
  • Altijd met voordeel te bestellen
  • Lage verzendkosten
  • Snelle levering
  • Zeer ruime keus uit bijna 70 schitterende kaarsen

[email protected]

0653871555

 

 

 

 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »