Gouden kaarsen voor heel het jaar door. Uiteraard het meest verkocht tijdens de Feestdagen

Gouden kaarsen

Gouden kaarsen behoren tot de oudste kaarsen uit het Bolsius assortiment. Maar deze worden tegenwoordig nog veel verkocht. Dat heeft ten eerste met de kwaliteit te maken maar ten tweede dat het een traditie is om tijdens de Feestdagen in december deze Gouden kaarsen in huis te hebben. Tegenwoordig zijn er zelfs combinaties van kleuren te bestellen waar de kleur goud in zit. Je moet even kijken bij de Metallic kaarsen. Sfeervolle trendy kaarsen die je mooi op een tableau kan plaatsen en dan in 2 verschillende lengtes. De overige Metallic kaarsen die ook het meest ronde de Feestdagen worden aangestoken zijn in een groot aantal kleuren te krijgen en hebben een zeer luxe uitstraling. Deze zijn in 3 verschillende maten te krijgen.

Gouden kaarsen bestellen

Deze Gouden kaarsen bestel je bij je grootste sfeerpartner op het gebied van kaarsen en dat is  Kaarsen-online. Wij hebben het hele assortiment op voorraad en het hele jaar beschikbaar. Maar voor de Feestdagen in December is wel het advies om de kaarsen al half november te gaan bestellen. Immers je zal niet de enige zijn die deze kaarsen heel graag in huis wilt hebben.

  • Gouden kaarsen
  • Traditie kaarsen
  • De beste kwaliteit
  • Snelle levering
  • Het hele jaar door
  • Persoonlijk advies indien gewenst.

[email protected]

0653871555

 

 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »