IN DE MAAND OKTOBER BOVENOP DE STAFFELKORTING NOG EEN EXTRA KORTING. VRAAG EEN OFFERTE AAN. GELDT VOOR ALLE MATEN KAARSEN.

Kaarsen met tekst laten maken bij de grootste specialist in Nederland en Belgie. Top kwaliteit en een persoonlijke begeleiding van A tot Z.
Artikelnummer:
1-10000
Koop 1 voor €25,59 per stuk en bespaar 0%

Koop 3 voor €19,59 per stuk en bespaar 23%

Koop 5 voor €17,29 per stuk en bespaar 32%

Koop 10 voor €15,79 per stuk en bespaar 38%

Koop 20 voor €8,99 per stuk en bespaar 65%

Koop 50 voor €8,49 per stuk en bespaar 67%

Koop 100 voor €6,99 per stuk en bespaar 73%

Koop 250 voor €5,59 per stuk en bespaar 78%

Koop 500 voor €4,99 per stuk en bespaar 81%

Koop 1000 voor €4,49 per stuk en bespaar 82%

€25,59
Incl. btw

Kaars met tekst

IN DE MAAND OKTOBER BOVENOP DE STAFFELKORTING NOG EEN EXTRA KORTING. VRAAG EEN OFFERTE AAN. GELDT VOOR ALLE MATEN KAARSEN.

Hier bent je op het juiste adres om een kaars met tekst te laten drukken. Kaarsen in de kleuren wit en ivoor.

Het laten bedrukken van kaarsen met een tekst is heel populair en wordt steeds vaker gedaan. Voor vele gelegenheden worden kaarsen bedrukt. Een mooie of pakkende tekst op een kaars. Het is allemaal mogelijk en kwalitatief een hoogwaardig product. Ook voor een herdenking of een Kerkactie. Ook als Marketingtool worden kaarsen steeds vaker bedrukt met een tekst om weg te geven als relatiegeschenk. Dit doen bedrijven en winkeliersverenigingen.

Hoe wordt een Kaars met tekst gemaakt

Er zijn 2 manieren om kaarsen met tekst te bedrukken. Dat is machinaal en via een transfer. 1 kleur bedrukkingen worden machinaal bedrukt en full-color wordt middels en transfer gedaan. 1 kleur bedrukkingen is het eenvoudigst en gaat ook veel sneller dan bij full-color Dan gaat hetgeen bedrukt moet worden geprint worden op transferpapier en dat wordt handmatig op de kaars aangebracht. Laat je niets wijs maken maar dat is zeer specialistisch werk wat alleen de vakman kan uitvoeren. Wij krijgen regelmatig van klanten te horen die dachten goedkoop uit te zijn en vervolgens kaarsen kregen geleverd die in het geheel niet aan het verwachtingspatroon voldeden. Dat is natuurlijk jammer. Bij Kaarsen-online heb je deze problemen gelukkig niet. Nadat de tekst op de kaarsen is aangebracht moet deze 24 uur drogen. Daarna worden de kaarsen altijd na gedompeld. Dat is een beschermlaag van paraffine over de tekst. Ook dat droogt weer 24 uur waarna de kaarsen geleverd kunnen worden. 

Altijd eerst een proefdruk

Wanneer de bestelling definitief is gedaan zal er altijd eerst een digitale drukproef naar je toe worden gezonden zodat fouten voorkomen kunnen worden. Ook is het mogelijk om de kaarsen in kokers te verpakken of rondom in te sealen in cellofaan

Voor deze kaarsen geldt een mooie Staffelkorting. Hoe meer kaarsen je afneemt hoe goedkoper het zal worden. Alle kaarsen worden na gedompeld ( beschermlaag over de bedrukking )

Via ons emai-ladres kunt u hetgeen op de kaars bedrukt moet worden bij ons aanleveren. Graag in JPG of PDF. Geef in de mail tevens aan of de kleur van de kaars wit of ivoor moet zijn.

Interessante info

Wist je dat deze maat kaars 150/60 mm heeft meest wordt bedrukt. Het is met afstand de meest populaire maat. Dat is ook wel te verklaren. Deze kaars is niet te klein en niet te groot. Hij ligt lekker in de hand en je hebt ook echt het gevoel dat je een mooie kaars heb aangeschaft. En de prijs van deze maat kaarsen is goedkoop te noemen. 


bij 1 stuks € 25,59 per stuk
bij 3 stuks € 19,59 per stuk
bij 5 stuks € 17,29 per stuk
bij 10 stuks € 15,79 per stuk
bij 20 stuks € 7,99 per stuk
bij 50 stuks € 7,49 per stuk
bij 100 stuks € 5,99 per stuk
bij 250 stuks € 5,59 per stuk
bij 500 stuks € 4,99 per stuk
bij 1000 stuks € 4,49 per stuk

  • Kaarsen met tekst bedrukken in de kleuren wit en ivoor
  • Altijd een staffelkorting
  • De beste kwaliteit wordt geleverd
  • 25 jaar ervaring in huis voor dit werk
  • Zeer specialistisch werk wat alleen door de vakman uitgevoerd kan worden
  • Levering altijd in overleg

U kunt bij vragen uiteraard altijd even contact met ons opnemen. 0653871555 of via de mail naar

[email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »