Gouda Waxinelichtjes voor consumenten en Horeca. Ook voor in een Noodpakket op advies van de Rijksoverheid.

Gouda Waxinelichtjes

Waxinelichtjes ook wel theelichtjes genoemd bestel je eenvoudig online. Top kwaliteit van het beste merk Gouda. Deze zijn gemaakt van de beste grondstoffen en de vermelde branduren kloppen dan ook voor 100 %. Uiteraard geen zwarte roet en walmen. De waxinelichtjes hebben de standaard afmeting en passen in elke houder. De diameter is 3,8 cm en de hoogte is afhankelijk van het aantal branduren. Hoe meer branduren hoe hoger het waxinelichtje. 

Iedereen gebruikt Waxinelichtjes

In elke Horeca onderneming zal je Gouda waxinelichtjes aantreffen. Ook worden de maxilichten vaak gebruikt. Het voordeel van deze maxilichten is dat de branduren ruimer zijn. Dat komt uiteraard door de grotere afmeting. De naam theelichten komt vanuit het verleden toen dit artikel alleen nog maar werd gebruikt om de theepot warm te houden. Maar in de 70e jaren gingen steeds meer mensen de theelichten gebruiken in theelichthouders die in alle soorten en maten zijn te krijgen. En tegenwoordig niet alleen meer tijdens de feestdagen maar eigenlijk het hele jaar door. De theelichten / waxinelichtjes zijn te krijgen in diverse branduren.

Waxinelichtjes in een Noodpakket

Als je waxinelichtjes koopt dan is dat meestal voor sfeer en gezelligheid in of rondom het huis. Maar heb je er wel eens aan gedacht datje deze ook wel eens nodig zou kunnen hebben voor een minder leuk voorval. Stel nu eens dat de elektriciteit uit valt. Heb je dat wel eens meegemaakt. En als dat in de zomermaanden rond 2 uur in de middag gebeurd en na een uur of 3 heb je weer stroom dan is dat allemaal niet zo spannend. Maar meestal zal dat gebeuren op momenten dat het niet uit komt. In de wintermaanden zo rond 5 ur in de middag. En er zijn gevalen bekend (Haaksbergen 2005) dat er meer dan 48 uur geen stroom was. Dan is het handig om als nood waxinelichtjes in huis te hebben. Je bent snel geneigd om bij een noodpakket alleen maar te denken aan eten en drinken en misschien wat warme kleding. Maar er is veel meer waar je rekening mee dient te houden. De Rijksoverheid heeft op hun site een speciale pagina waar o.a. het advies wordt gegeven om waxinelichtjes aan het noodpakket toe te voegen. 

 

  • Gouda Waxinelichtjes
  • Verschillende branduren
  • Kleinere en grotere aantallen te kopen
  • Snelle levering
  • Boven de € 45,- geen verzendkosten
  • Niet goed geld terug bij Kaarsen-online
  • Top services
  • Voor in een noodpakket
  • Bronvermelding Rijksoverheid

[email protected]

0653871555

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »