Gusta Geurkaarsen

Geen producten gevonden...

Geurkaarsen van Gusta

Als u eenmaal een keer de geurkaarsen van Gusta heb gebruikt wilt u nooit meer andere geurkaarsen in huis. Deze hebben een aparte mooie design uitstraling en tevens zijn de geuren heerlijk en niet te vergelijken met de andere merken die zijn te krijgen. De vorm van de potten en de glazen staan garant voor succes. Op diverse plekken in huis kunt de kaarsen neerzetten. Geur is een beleving en persoonlijk.U heeft de keus uit diverse heerlijke geuren die u kunt afstemmen op u wensen.

Geurverspreider

Een aantal heerlijke Geurverspreider in een luxe uitvoering van Gusta.Maak je keus uit de geuren en binnen een aantal dagen heb je deze in huis om lekker te kunnen genieten van de Geurkaarsen. Je hebt er verder geen omkijken meer naar. Je heb 24 uur per dag plezier van deze kaarsen. Als je wat langer wilt doen met de Geurverspreider dan zou je er voor kunnen kiezen om wat minder stokjes in het flesje toen doen. De geur is dan wel wat minder intens maar wel langer genieten. Je maakt zelf je keus. 

Geurkaarsen in glas

Dit zijn zeer luxe Geurkaarsen in glas. Mooie trendy uitvoeringen in een aantal heerlijk geuren. Als je aan het einde van de dag de kaars wilt uitblazen zou je de deksel er weer op kunnen plaatsen en hebt een mooi glas op tafel staan of waar de kaars ook mag staan. Shop en laat je inspireren om vervolgens je keus te maken uit deze luxe uitvoeringen. 

  • Design potten en glazen
  • Heerlijke aroma geuren
  • Snelle levering
  • Aparte geur beleving
  • Mooie prijzen

[email protected]

0653871555

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »