Gouda kaarsen online kopen in de goedkoopste kaarsenwinkel

Gouda kaarsen

Gouda kaarsen zijn gemaakt van de beste grondstoffen en geven daarom geen zwarte roet af en de vlam zal niet walmen. Zet de kaarsen wel op een rustige plaats neer zodat zij geen last hebben van wind van b.v. deuren. U kunt Gouda kaarsen krijgen in de diverse verschillende soorten en maten. Gouda kaarsen hebben een luxe en trendy uitstraling en passen in elk interieur. De kaarsen kunnen ook als decoratie worden neergezet. Ook aan de pit (lont) van de Gouda kaarsen is veel aandacht geschonken. Deze pit is gemaakt van hoogwaardig katoen en op een speciale manier geweven waardoor de brandeigenschappen van de kaarsen van een top kwaliteit is.

De Historie van Gouda kaarsen  

De Gouda kaarsen hebben een zeer lange historie. De eerste Gouda kaarsen werden gemaakt in 1858. Tussen 1900 en 1910 werden diverse andere bedrijven die gerelateerd waren aan kaarsen overgenomen. In 1929 nam de Gouda kaarsen fabriek die van Apollo kaarsen over. In 1936 was er een zeer grote brand en van de fabriek bleef niets over. Alleen het kantoor bleef behouden. Maar snel daarna werd de fabriek opnieuw opgebouwd. Tijdens de oorlogsjaren stond de productie op een zeer laag pitje. De fabriek werd in 1944 door de Duitse bezetter in beslag genomen waardoor de productie tot november 1945 geheel stil lag. In 1958 schonk de Gouda fabriek aan de Gemeente Gouda 1500 kaarsen om het stadhuis te verlichten rond de Kerstdagen. Deze traditie wordt tot de dag van vandaag voortgezet met enkele honderden kaarsen per evenement. In 1983 worden de kaarsen activiteiten van Gouda overgenomen door de Bolsius fabriek in Schijndel.

De Gouda artikelen online beschikbaar

De stompkaarsen van Gouda zijn in 6 verschillende maten te krijgen. Mooie stompkaarsen die veel in de Horeca worden gebruikt maar uiteraard ook niet in u woonkamer zullen misstaan. Dinerkaarsen en Gotische kaarsen van Gouda hebben een zeer luxe uitstraling en worden dan ook wel exclusieve design kaarsen genoemd. Uiteraard zijn de waxinelichtjes ook beschikbaar alsmede de mooie kroonkaarsen.  

Kortom de kaarsen van Gouda zijn een must om te hebben en kunt u eenvoudig online kopen bij Kaarsen-online. De grootste Gouda kaarsenshop online. 

  • Gouda kaarsen online
  • Het hele assortiment van Gouda
  • De beste kwaliteit
  • Snelle levering in Nederland en Belgie
  • Niet goed geld terug garantie
  • Lage verzendkosten
  • Altijd de beste services bij Kaarsen-online

[email protected]

0653871555

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »