Groene kaarsen in veel verschillende maten. Leuk om met elkaar te combineren

Groene kaarsen

Groene kaarsen zijn er in een aantal uitvoeringen. Dat is Groen, Lemon, Olijfgroen en Pastelgroen. Kleuren die gerangschikt kunnen worden onder de kleur groen doch uiterlijk aardig van elkaar verschillen. Het is maar waar je voorkeur naar uit gaat en hoe je bent ingericht. Olijfgroen is b.v.een kleur die heel vaak tijdens de feestdagen worden verkocht. Terwijl Lemon vaker in de zomer verkocht wordt. Pastelgroen wordt door ons eigenlijk het hele jaar wel geleverd. Eucalyptus Green is een kleur die onlangs door Bolsius op de markt is gebracht. Mooie kwalitatief zeer hoogwaardige kaarsen van het merk Bolsius. Als je dan toch van plan bent om kaarsen te kopen bestel dan die van Bolsius. Al meer dan 150 jaar het bekendste merk kaarsen en gewoon ook de beste die op de markt zijn te krijgen.

Combinaties met Groene kaarsen maken

Groene kaarsen zijn natuurlijk met allerlei andere kleuren kaarsen te combineren om op een tableau te plaatsen. Je ziet dit ook vaak in Restaurants en Hotels. Het geeft gelijk een andere sfeer en voor in je woonkamer een trendy nieuwe "Look" Door heerlijk te shoppen en inspiratie op te doen zal je zien dat je in staat bent om de voor jou belangrijke kleuren uit te kiezen. Bij bepaalde uitvoeringen kaarsen heb je de keus uit wel 28 mooie aparte kleuren.

  • Bolsius groene kaarsen
  • Snelle levering
  • Lage verzendkosten
  • Altijd advies indien gewenst

[email protected]

0653871555

 

 

 

 

 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »