Geurwaxinelichtjes bij Kaarsen-online bestellen betekend een snelle levering van deze heerlijk geuren

Geur Waxinelichtjes True Moods New Energy

Bolsius Geurwaxinelichtjes True moods New Energy voor een uitgebalanceerde trendy geur in huis. 18 stuks in een verpakking.

Geur Waxinelichtjes True Moods Pure Romance

Bolsius Geurwaxinelichtjes True moods Pure Romance voor een uitgebalanceerde trendy geur in huis. 18 stuks in een verpakking.

Geur Waxinelichtjes True Moods Feel Happy

Bolsius Geurwaxinelichtjes True moods Feel happy voor een uitgebalanceerde trendy geur in huis. 18 stuks in een verpakking.

Geur Waxinelichtjes True Moods In Balance

Bolsius Geurwaxinelichtjes True moods In Balance voor een uitgebalanceerde trendy geur in huis. 18 stuks in een verpakking.

Geur Waxinelichtjes True Moods So Relaxed

Bolsius Geurwaxinelichtjes True moods So Relaxed voor een uitgebalanceerde trendy geur in huis. 18 stuks in een verpakking.

Geur Waxinelichtjes True Moods Get Cosy

Bolsius Geurwaxinelichtjes True moods Get Cosy voor een uitgebalanceerde trendy geur in huis. 18 stuks in een verpakking.

Geur Waxinelichtjes True Scents Magnolia

Bolsius Geurwaxinelichtjes True Scents Magnolia voor een uitgebalanceerde trendy geur in huis. 18 stuks in een verpakking.

Geur Waxinelichtjes True Scents Pomegranate

Bolsius Geurwaxinelichtjes True Scents Pomegranate voor een uitgebalanceerde trendy geur in huis. 18 stuks in een verpakking.

Geur Waxinelichtjes True Scents Peony

Bolsius Geurwaxinelichtjes True Scents Peony voor een uitgebalanceerde trendy geur in huis. 18 stuks in een verpakking.

Geur Waxinelichtjes True Scents Oud Wood

Bolsius Geurwaxinelichtjes True Scents Oud Wood voor een uitgebalanceerde trendy geur in huis. 18 stuks in een verpakking.

Geur Waxinelichtjes True Scents Vanille

Bolsius Geurwaxinelichtjes True Scents Vanille voor een uitgebalanceerde trendy geur in huis. 18 stuks in een verpakking.

Geur Waxinelichtjes True Scents Lavendel

Bolsius Geurwaxinelichtjes True Scents Lavendel voor een uitgebalanceerde trendy geur in huis. 18 stuks in een verpakking.

Geurwaxinelichtjes

Iedereen kent de traditionele waxinelichtjes. Maar misschien ken je de Geurwaxinelichtjes nog niet Deze zijn in een groot aantal heerlijke geuren te krijgen met verschillende branduren van 4 uur tot wel 10 uur. De kleine waxinelichtjes hebben de standaard maat met een diameter van 3.8 mm en de grotere een diameter van 6 cm. De ingrediënten zijn natuurlijke producten zonder toevoeging van chemische aspecten. De geuren zijn gebaseerd op fruit en bloemen en geven een originele geur af. 

Het gebruik van de Geurwaxinelichtjes

Deze geurwaxinelichtjes kunt je voor de meest uiteenlopende doelen gebruik. Uiteraard gewoon in huis maar ook in de tuin of als je op vakantie gaat. In huis kan dat op elke gewenste plek en je kiest dan gewoon de geur die bij deze ruimte past of wat je voorkeur heeft. Dat is natuurlijk heel persoonlijk. Maar ook als je op een mooie zomeravond buiten zitten te genieten van het heerlijk weer en lastig wordt gevallen door die vreselijk vervelede muggen. Geen probleem daar heb je keus uit 3 verschillende leuke uit diverse kleuren bestaande theelichtjes. Ja als je op vakantie gaat en je komt in je huurcaravan of vakantiehuisje dam hangt daar vaak een lucht die niet zo lekker ruikt. Steek een paar van deze waxinelichtjes aan de binnen te kortste keren is de lucht opgeklaard en kan je gaan genieten van je wel verdienden vakantie.

  • Geur waxinelichtjes
  • Bolsius kwaliteit
  • Snelle levering
  • Op basis van natuurlijke exclusieve geuren
  • Kaarsen-online de Geurkaarsen specialist
  • Lage verzendkosten

[email protected]

0653871555

 

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »