Geurwaxinelichjes bij Kaarsen-online bestellen betekend een snelle levering van deze heerlijk geuren

Bolsius Geur Theelichten Fresh linen 18 stuks in een pak 4 branduren

Bolsius fresh linen theelichten 18 stuks in een pak met 4 branduren. Goedkoop te bestellen in de kaarsenwinkel.Kopen online is voordelig en veilig.

Bolsius Geur Theelichten Sugar & spice 18 stuks in een pak 4 branduren

Bolsius Sugar & spice theelichten 18 stuks in een pak met 4 branduren. Goedkoop te bestellen in de kaarsenwinkel.Kopen online is voordelig en veilig.

Bolsius Geur Theelichten Magnolia18 stuks in een pak 4 branduren

Bolsius Magnolia theelichten 18 stuks in een pak met 4 branduren. Goedkoop te bestellen in de kaarsenwinkel.Kopen online is voordelig en veilig.

Bolsius Geur Theelichten Wild Cranberry18 stuks in een pak 4 branduren

Bolsius Wild Cranberry theelichten 18 stuks in een pak met 4 branduren. Goedkoop te bestellen in de kaarsenwinkel.Kopen online is voordelig en veilig.

Bolsius Geur Theelichten Velvet rose 18 stuks in een pak 4 branduren

Bolsius Velvet rose theelichten 18 stuks in een pak met 4 branduren. Goedkoop te bestellen in de kaarsenwinkel.Kopen online is voordelig en veilig.

Bolsius Geur Theelichten Baked apple 18 stuks in een pak 4 branduren

Bolsius Baked apple theelichten 18 stuks in een pak met 4 branduren. Goedkoop te bestellen in de kaarsenwinkel.Kopen online is voordelig en veilig.

Bolsius Maxi Geur Theelichten Lavendel 8 stuks in een doos 8 branduren

Bolsius Lavendel maxi waxinelichtjes /theelichten online bij Kaarsen-online waar u altijd het hele assortiment van Bolsius kan bestellen.

Bolsius Maxi Geur Theelichten Fresh linen 8 stuks in een doos 8 branduren

Bolsius Fresh linen maxi theelichten met 8 branduren Goedkoop te bestellen in de kaarsenwinkel.Kopen online is voordelig en veilig.

Bolsius Maxi Geur Theelichten Vanille 8 stuks in een doos 8 branduren

Bolsius Vanille maxi theelichten/waxinelichtjes met 8 branduren Goedkoop te bestellen in de kaarsenwinkel. Kopen online is voordelig en veilig.

Bolsius Maxi Geur Theelichten Sandalwood 6 stuks in een doos 8 branduren

Bolsius Sandalwood maxi theelichten met 8 branduren Goedkoop te bestellen in de kaarsenwinkel.Kopen online is voordelig en veilig.

Bolsius Maxi Geur Theelichten Magnolia 8 stuks in een doos 8 branduren

Bolsius Magnolia maxi theelichten met 8 branduren Goedkoop te bestellen in de kaarsenwinkel.Kopen online is voordelig en veilig.

Bolsius Maxi Geur Theelichten Sugar & spice 8 stuks in een doos 8 branduren

Bolsius Sugar & spice maxi theelichten met 8 branduren Goedkoop te bestellen in de kaarsenwinkel.Kopen online is voordelig en veilig.

Bolsius Maxi Geur Theelichten Baked apple 8 stuks in een doos 8 branduren

Bolsius Baked apple maxi theelichten met 8 branduren Goedkoop te bestellen in de kaarsenwinkel.Kopen online is voordelig en veilig.

Bolsius Maxi Geur Theelichten Wild Cranberry 8 stuks in een doos 8 branduren

Bolsius Wild Cranberry maxi waxinelichtjes. Deze hebben 8 branduren Goedkoop te bestellen in de kaarsenwinkel van Kaarsen-online

Bolsius Green Apple Geur Theelichten 18 stuks in een pak 4 branduren

Bolsius theelichten 18 stuks in een pak met 4 branduren. Een heerlijk Green Apple geur van een top kwaliteit.

Bolsius Vanille Geur Theelichten 18 stuks in een pak 4 branduren

Bolsius theelichten 18 stuks in een pak met 4 branduren. Een heerlijk Vanille geur van een top kwaliteit.

Bolsius Lavendel Geur Theelichten 18 stuks in een pak 4 branduren

Bolsius theelichten 18 stuks in een pak met 4 branduren. Goedkoop te bestellen in de kaarsenwinkel.Kopen online is voordelig en veilig.

Bolsius Sandalwood Geur Theelichten 18 stuks in een pak 4 branduren

Bolsius 18 stuks waxinelichtjes kopen met voordeel bij Kaarsen-online de grootste Kaarsenwinkel online.

Bolsius Exotic Mango Geur Theelichten 18 stuks in een pak 4 branduren

Bolsius waxinelichten met 18 stuks in een pak. De theelichten hebben 4 branduren. Altijd de beste kwaliteit van Bolsius bij Kaarsen-online.

Bolsius Maxi Geur Theelichten Velvet Rose 8 stuks in een doos 8 branduren

Bolsius Velvet Rose maxi theelichten met 8 branduren Goedkoop te bestellen in de kaarsenwinkel.Kopen online is voordelig en veilig.

Bolsius Geur Theelichten Lily of the valley 18 stuks in een pak 4 branduren

Bolsius Lily of the Valley theelichten 18 stuks in een pak met 4 branduren. Het hele assortiment geurtheelichten te bestellen bij Kaarsen-online

Bolsius Geur Theelichten Berry Delight 18 stuks in een pak 4 branduren

Berry Delight theelichten 18 stuks in een pak met 4 branduren. Het hele assortiment geurtheelichten te bestellen bij Kaarsen-online

Bolsius Geur Theelichten Anti-tobacco 18 stuks in een pak 4 branduren

Anti-tobacco theelichten 18 stuks in een pak met 4 branduren. Het hele assortiment geurtheelichten te bestellen bij Kaarsen-online

Bolsius Geur TheelichtenJuicy Orange 18 stuks in een pak 4 branduren

Juicy Orange theelichten 18 stuks in een pak met 4 branduren. Het hele assortiment geurtheelichten te bestellen bij Kaarsen-online

Geurwaxinelichtjes

Iedereen kent de traditionele waxinelichtjes. Maar misschien ken je de Geurwaxinelichtjes nog niet Deze zijn in een groot aantal heerlijke geuren te krijgen met verschillende branduren van 4 uur tot wel 10 uur. De kleine waxinelichtjes hebben de standaard maat met een diameter van 3.8 mm en de grotere een diameter van 6 cm. De ingrediënten zijn natuurlijke producten zonder toevoeging van chemische aspecten. De geuren zijn gebaseerd op fruit en bloemen en geven een originele geur af. 

Het gebruik van de Geurwaxinelichtjes

Deze geurwaxinelichtjes kunt je voor de meest uiteenlopende doelen gebruik. Uiteraard gewoon in huis maar ook in de tuin of als je op vakantie gaat. In huis kan dat op elke gewenste plek en je kiest dan gewoon de geur die bij deze ruimte past of wat je voorkeur heeft. Dat is natuurlijk heel persoonlijk. Maar ook als je op een mooie zomeravond buiten zitten te genieten van het heerlijk weer en lastig wordt gevallen door die vreselijk vervelede muggen. Geen probleem daar heb je keus uit 3 verschillende leuke uit diverse kleuren bestaande theelichtjes. Ja als je op vakantie gaat en je komt in je huurcaravan of vakantiehuisje dam hangt daar vaak een lucht die niet zo lekker ruikt. Steek een paar van deze waxinelichtjes aan de binnen te kortste keren is de lucht opgeklaard en kan je gaan genieten van je wel verdienden vakantie.

  • Geur waxinelichtjes
  • Bolsius kwaliteit
  • Snelle levering
  • Op basis van natuurlijke exclusieve geuren
  • Kaarsen-online de Geurkaarsen specialist
  • Lage verzendkosten

info@kaarsen-online.nl

0653871555

 

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »