Bolsius Stompkaarsen en Bolkaarsen uit de nieuwe Shine lijn

Rustieke Shine kaarsen

Bolsius heeft deze nieuwe lijn Shine kaarsen ontwikkeld. De kaarsen zijn gemaakt van plantaardige was. Geen palmolie of dierlijke vetten in deze kaarsen. De kaarsen zijn daarom duurzaam te noemen. Deze Rustieke kaarsen zijn te krijgen in 5 verschillende maten Stompkaarsen en 1 maat Bolkaarsen. Deze zijn allen prima met elkaar te combineren. De Shine Rustieke kaarsen komen in de plaats van de oude lijn Rustieke stompkaarsen die Bolsius gefaseerd uit het assortiment gaat nemen. Bolsius gaat ook voor duurzaam en daar komen dan andere kaarsen voor kijken.

Duurzame Shine Rustieke kaarsen

Steeds meer is er vraag naar duurzame producten. Dat is een proces wat al een aantal jaren gaande is en waar Kaarsen-online zich geheel in kan vinden. Immers wij willen allemaal een leefbare planeet aan onze kinderen en kleinkinderen achterlaten. Vandaar dat wij als ondernemers ook heel blij zijn met de producten die Bolsius om de markt brengt. De kaarsen zijn gemaakt van Plantaardige was en er wordt geen palmolie of dierlijke vetten gebruikt bij deze kaarsen.

  • Bolsius Duurzame kaarsen
  • Rustieke Shine stompkaarsen en Bolkaarsen
  • Snelle levering
  • Lage verzendkosten en boven de € 89,- gratis verzenden

[email protected]

0653871555

 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »