Bolsius Rustieke stompkaarsen bij Kaarsen-online goedkoop te bestellen.

Rustieke Stompkaarsen kaarsen

Rustieke stompkaarsen van Bolsius zijn al vele jaren wereldwijd de meest verkochte kaarsen. Deze trendy kaarsen zijn in 28 mooie aparte kleuren de bestellen. Van klein tot heel groot. De kleinste kaarsen uit deze serie zijn 8 cm hoog en de zeer grote mega kaarsen zijn wel 30 cm hoog en hebben een diameter van 10 cm. Deze kaarsen hebben wel 200 branduren. Rustieke kaarsen zijn tijdens de productie speciaal behandeld waardoor zijn een robuuste uitstraling hebben en daardoor populair zijn. De pit (lont) is van hoogwaardig katoen gemaakt wat de brandeigenschappen ten goede komt. Uiteraard geven deze kaarsen geen zwarte roet af en walmen niet. Elk voorjaar en najaar komt Bolsius met nieuwe mooie kleuren op de markt die aansluiten bij de vraag. De Rustieke kaarsen zijn te krijgen als ronde cilinder kaarsen, bolkaarsen, ronde kaarsen en rechthoekige kaarsen. De kaarsen zijn door en door gekleurd.

Het kopen van Rustieke kaarsen

Je hebt soms kaarsen die alleen binnen de Horeca worden gebruikt of alleen in Kerken. Maar deze Rustieke kaarsen zult u echt overal tegenkomen. Als u bij vrienden op bezoek gaat voor een leuke avond zult zeker brandende kaarsen zien staan bij binnenkomst. Een hele grote kans dat dit de Rustieke kaarsen van Bolsius zijn. Stap maar eens een groot Hotel binnen en het is eigenlijk wel zeker dat u deze kaarsen ziet staan. Hetzij op de tafels in het restaurant of op een plek bij de receptie. In het verleden werden de kaarsen eigenlijk alleen maar gekocht tijdens de feestdagen. Tegenwoordig worden kaarsen heel het jaar verkocht en gebruikt.

Het aanbod van Kaarsen-online

Kaarsen-online heeft het gehele assortiment van de Rustieke kaarsen in het assortiment en deze kunt u met voordeel online bestellen. De levering zal tussen de 1 en 4 werkdagen liggen. Neem bij grotere afname even contact met ons op voor een passende offerte. 

Rustieke stompkaarsen 80/68 mm

Rustieke stompkaarsen 130/68 mm

Rustieke stompkaarsen 190/68 mm

Rustieke stompkaarsen 100/100 mm

Rustieke stompkaarsen 200/100 mm

Rustieke stompkaarsen 300/100 mm

Rustieke stompkaarsen 90/140 mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »