Bij Kaarsen-online bestel je goedkoop je Tuinkaars

Aanbieding

Bolsius Aansteker

Bolsius Aansteker

€4,69 €3,99

Tuinkaars

Iedereen wordt vrolijk van een Tuinkaars. Immers dat betekend dat je lekker buiten kunt genieten. En dan hoeft het helemaal geen hoog zomer te zijn. Kaarsen-online heeft voor alle jaargetijden kaarsen voor je klaar staan om te bestellen. Lekker vertoeven in je tuin en dan een ruime keus aan kaarsen voorradig hebben. Sfeerproducten die je het hele jaar kunt gebruiken. Wat denk je in de wintermaanden in de tuin een paar Vuurpotten neerzetten en aansteken. Deze geven een lekkere warmte af en als je een beetje uit de wind zit kan de jas met een beetje geluk open. Glaasje en een hapje erbij en klaar ben je. Je hebt ook de keus uit Fakkels. Wij hebben het je gemakkelijk gemaakt om 3 verschillende Fakkels online te zetten en geen 20 daar je daarvan alleen maar koopstress zal krijgen. Of te wel geen keus kunnen maken. Daarnaast zijn er nog een groot aantal producten die je kan rangschikken als Tuinkaars. Heel fijn dat de keus groot is want het blijft persoonlijk. Of je koopt graag grote kaarsen of weer wat kleinere. Het is ook een beetje afhankelijk waar je de Tuinkaars voornodig hebt.

Sfeermakers voor elke gelegenheid in de Tuin

Elke trendy Tuinkaars die je online kunt kopen daar ga je veel plezier aan beleven. Maak van je Tuin een verlengstuk van de woonkamer. Immers daar heb je op zeker ook kaarsen staan en waarom dan buiten in de Tuin niet. Er zijn veel gelegenheden te bedenken om een Tuinkaars te kopen. Voor een BBQ met vrienden of familie. Zorg altijd voordat de gasten komen dat de Tuinkaarsen al branden. Dat geeft gelijk de juiste sfeer en die hoeft dat verder niet op gang te komen. Of gewoon met de buren uit de straat een Tuinfeest. Je wilt dan natuurlijk goed voor de dag komen als je dat mag organiseren. Koop op tijd de benodigde kaarsen.

Veiligheidsinstructie met de Tuinkaars

In de Tuin kaarsen branden is natuurlijk een geweldige sfeerbeleving maar daar zitten ook altijd risico's aan. Neem daarom de onderstaande veiligheidsadviezen is acht. Immers buiten kaarsen branden is toch heel anders dan binnen en het zijn soms ook andere kaarsen. Te denken valt aan Vuurpotten en Fakkels.

  • Zorg dat kinderen en huisdieren niet in de onmiddellijke omgeving van de kaarsen kunnen komen of let goed op.
  • Verplaats nimmer branden Vuurpotten en/of Fakkels.
  • Doof de Vuurpotten door de deksel er langzaam overheen te schuiven. 

Extra informatie:

  • Bolsius Tuinkaarsen
  • De beste kwaliteit en ruime keuze
  • Snelle levering
  • Boven de € 45,- geen verzendkosten
  • Vrijblijvend advies bij Kaarsen-online
  • Kaarsen-online de grootste Tuinkaars specialist

[email protected]

06539871555

 

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »