Bolsius Rustieke stompkaarsen 200/100 mm

Bolsius rustieke stompkaarsen 200/100 mm zijn grote mooie kaarsen met veel branduren en zijn van de beste grondstoffen gemaakt. Tijdens de productie zijn deze kaarsen speciaal behandeld waardoor zij een robuuste uitstraling hebben. Online bestellen is veilig en eenvoudig. Deze rustieke Bolsius kaarsen zijn groot en staan mooi als decoratie op een mooie plek in huis. Het kopen van deze Bolsius kaarsen kan simpel vanuit uw stoel en meestal de volgende dag in huis. Er is geen verplichting tot het aanmaken van een account. Tevens kunt u de gewenste kaarsen bestellen in het aantal dat u wilt. Ook hier geen verplichting tot het afnemen van meerdere kaarsen.

Rustieke stompkaarsen van Bolsius zijn inmiddels niet meer weg te denken product uit Horeca gelegenheden en bij particulieren in de woonkamer. Het zijn de best verkochte kaarsen van Bolsius. De grotere maten zijn in 5 verschillende mooie kleuren te bestellen bij Kaarsen-online. De grootste Kaarsenwinkel online. Bij ons krijgt u de kwaliteit die u wenst.

De kleinere Rustieke Stompkaarsen zijn te krijgen in wel meer dan 20 verschillende mooie kleuren die u weer kunt combineren met de maat 200/100 mm. De kaarsen geven veel sfeer en gezelligheid. De pit (lont) is gemaakt van hoogwaardig materiaal en u bent daardoor verzekerd van de juiste verbranding van u kaarsen.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »