Led Waxinelichtjes voor een veilige en sfeervolle avond

Geen producten gevonden...

Led Waxinelichtjes


Waxinelichtjes zijn de meest verkochte gewone kaarsen en deze zijn nu ook als Led waxinelichtjes te krijgen. Makkelijk en handzame kaarsen die je eenvoudig overal kunt gebruiken. Net als de andere Led kaarsen worden ook deze steeds vaker gebruikt binnen grote bedrijven en instellingen. Een zeer veilig product voor met name ouderen en kinderen. Het is toch hartstikke leuk om je dochter van 10 jaar toestemming te geven om op haar kamer kaarsjes aan te steken als er een groep vriendinnen op bezoek komt. En als je ouders wat ouder zijn geworden en toch graag kaarslicht in huis willen zijn deze Led waxinelichtjes een uitkomst. Je hoeft je dan absoluut geen zorgen meer te maken om hun veiligheid. De Rijksoverheid maakt reclame om in een Noodpakket waxinelichtjes te hebben. Dat zouden natuurlijk ook deze Led Waxinelichtjes kunnen zijn. Bij wat voor een incident dan ook gewoon veilig licht in huis. Zorg er altijd wel voor dat er wat reserve batterijen op voorraad zijn. 

Waxinelichtjes op batterij zijn net zo sfeervol als gewone waxinelichtjes

Toen Led Waxinelichtjes er nog niet waren werden de ouderwetse waxinelichtjes aangestoken en dat gaf soms toch wel hachelijke gevaarlijke situaties. Dat kwam doordat er vaak werd gedacht van ach het zijn maar kleine kaarsjes en dat kan geen kwijt. Maar het is en blijft open vuur. Bij het opvolgen van de juiste instructies is er natuurlijk niets aan de hand. Zet de waxinelichtjes in een houder op een rustige plek en ga de ruimte waar zij branden niet uit. Zorg dat kleine kinderen en huisdieren uit de buurt blijven. Maar door de komst van de Led Waxinelichtjes zijn veel van deze problemen opgelost en wordt toch vaak voor deze vorm van kaarsjes branden gekozen. Sterker nog binnen grote bedrijven is vaak het advies op deze Led kaarsjes te branden ipv de gewone waxinelichtjes. Dat heeft te maken met het feit dat er binnen de wat grotere bedrijven een zogenaamde "Veiligheidscoordinator" is en deze maakt dan met wat andere collega's uit het bedrijf een risicoanalyse. Daar komt dan een bepaald cijfer uit en volgt het advies van de Led Waxinelichtjes. Het Bestuur van zo'n onderneming neemt dat advies altijd over. Men zou een te groot risico nemen om dat naast zich neer te leggen.  

Led Waxinelichtjes zijn duurzaam doordat zij herbruikbaar zijn.

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en deze Led Waxinelichtjes zijn dat. Door de batterij eruit te halen zijn zij herbruikbaar. Nadat je 250 uur heb genoten van deze Led waxinelichtjes haal je de batterij eruit en plaatst er een nieuwe in. Alleen maar om een aantal weken en kleine nieuwe batterij erin doen en je kunt weer weken vooruit. 

Bronvermelding: Rijksoverheid

  • Led Waxinelichtjes
  • Duurzaam en herbrukbaar
  • Veilige verbranding
  • Ook voor in een Noodpakket op advies van de Rijksoverheid
  • Snelle levering
  • Lage verzendkosten

[email protected]

06539871555

 

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »