Citronella kaars om muggen te verjagen in de tuin, op de camping of het strand

Geen producten gevonden...

Citronella kaars

Na een lange koude winter verlang je naar het voorjaar en de zomer om lekker te kunnen genieten van het buitenleven. Dat kan soms al in april en dat loopt dan door tot oktober. Tussendoor in Nederland en Belgie uiteraard wel eens wat minder weer. Met familie of vrienden lekker buiten eten en drinken en plezier maken tot de kleine uurtjes. Wie wil dat nu niet. En met het veranderde klimaat heb je steeds vaker de mogelijkheid om lekker buiten in de tuin te leven. Een Citronella kaars heb je echt nodig als je ongestoord in de tuin wilt zitten. Dit zijn kaarsen waar citronella olie aan toegevoegd is.  

Muggen verjagen

Muggen verjagen met Bolsius kaarsen. Wij kunnen dan aangeven dat je citronella kaarsen moet gebruiken. Door de toevoeging van citronella olie aan de paraffine heb je heel veel gemak van deze kaarsen als zij zijn aangestoken. Als de kaarsen zijn aangestoken zal de citronella zich gaan verspreiden in de omgeving. Muggen vliegen in de lucht tegen de citronella geur aan en daar hebben zij een hekel aan. Met deze kaarsen ga je echt de muggen bestrijden. Immers daar heb je tijdens de zomermaanden veel last van. Het zoemen en steken van deze vervelende beesten vinden wij allemaal heel onplezierig. Zet op diverse plekken de kaarsen neer en steek deze aan. Het beste is om rondom de plek waar je zit de kaarsen te plaatsen. Dat is ons antwoord op de vraag wat te doen tegen muggen. Muggen hebben echt een hekel aan de citronella lucht en zullen snel verdwijnen waardoor je rustig kunt genieten van de mooie zomeravonden met een lekker hapje en een drankje. Heerlijk buiten leven zonder dat gezoem om je heen. 

Op de camping heb je een Citronella kaars echt nodig

Een camping staat meestal in een bos of in de duinen aan het strand. Ook hier zal je last hebben van muggen en heb je een Citronella kaars echt nodig. Zowel in een tent als in een caravan. Om nu de muggen buiten de deur te houden is het goed om deze kaarsen op strategische plekken neer te zetten en aan te steken. Het liefst bij de ingang van de tent of de caravan. Denk altijd wel aan de veiligheidsinstructie die gelden op een camping. Door deze kaarsen te gebruiken zal je in de nachtelijke uren geen last meer hebben van de muggen en lekker genieten van je nachtrust. 

  • Citronella kaarsen
  • Tegen muggen
  • Snelle levering
  • Heerlijke geuren
  • Lage verzendkosten
  • Super services

Uiteraard zijn er ook in allerlei andere lekkere geuren kaarsen te koop. 

[email protected]

0653871555

 

 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »