Bolsius Citronella kaarsen voor in de tuin, op de camping of het strand

Citronella kaarsen

Na een lange koude winter verlang je naar het voorjaar en de zomer om lekker te kunnen genieten van het buitenleven. Dat kan soms al in april en dat loopt dan door tot oktober. Tussendoor in Nederland en Belgie uiteraard wel eens wat minder weer. Maar met het veranderde klimaat heb je steeds vaker de mogelijkheid om lekker buiten in de tuin te zitten. Maar als het gaat schemeren en in de zomermaanden is dat zeker heb je snel last van die rond zoemende muggen de je ook nog een steken. Heel vervelend als je lekker zit te genieten van je drankje.

Wat te doen tegen muggen 

In de verschillende soorten kaarsen is aan de paraffine citronella toegevoegd. Die ruik je ook als je de kaarsen bij de neus zult houden. Als je dan vervolgens de kaarsen gaat aansteken zal de citronella zich gaan verspreiden in de omgeving. Met deze kaarsen ga je de muggen bestrijden. Zet op diverse plekken de kaarsen neer en steek deze aan. Het beste is om rondom de plek waar je zit de kaarsen te plaatsen. Muggen hebben echt een hekel aan de citronella lucht en zullen snel verdwijnen waardoor je rustig kunt genieten van de mooie zomeravonden met ene lekker hapje en een drankje. Heerlijk buiten leven zonder dat gezoem om je heen. 

Ook voor in de Tuin of Terras gebruik je Citronella kaarsen

Je wilt lekker genieten van het mooie weer in de tuin of je terras. Zet op een aantal plaatsen zowel voor je als achter je een aantal kaarsen neer en steek deze aan. Ten eerste ga je genieten van de sfeer die deze afgeven en als bijkomend effect heb je het voordeel dat de citronella lucht de muggen op een afstand zal houden. Hierdoor heb je geen last meer van rond zoemende muggen en de kans dat die je steken. Je kunt rustig een hapje en een drankje nemen zonder lastig te worden gevallen. Muggen vliegen in de lucht en doordat je de kaarsen hebt aangestoken vliegen zij tegen de citronella lucht aan en dat vinden zij niet prettig en zullen op afstand blijven. Zet altijd wel genoeg kaarsen neer zodat je zeker weet dat de muggen op afstand blijven. En hoe meer kaarsen er branden hoe sfeervoller het zal zijn. 

Op de camping zijn Citronella kaarsen wel zo handig

Een camping staat meestal in een bos of in de duinen aan het strand. In beide gevallen zal je last hebben van muggen. Zowel in een tent als in een caravan. Om nu de muggen buiten de deur te houden is het goed om deze kaarsen op strategische plekken neer te zetten en aan te steken. Het liefst bij de ingang van de tent of de caravan. Denk altijd wel de veiligheidsinstructie die gelden op een camping. Door deze kaarsen te gebruiken zal je in de nachtelijk uren geen last meer hebben van de muggen en lekker genieten van je nachtrust. 

Citronella kaarsen heb je in de avonduren gewoon nodig

Je bent met familie of vrienden van plan om tijdens een warme zomeravond lekker te gaan nagenieten van het mooie weer. Maar ja die muggen is toch wel een probleem als je wat licht gaat gebruiken op het strand. En dat licht heb je nodig anders zie je niets. Plaats een groot aantal van deze kaarsen rondom de groep aanwezigen en steek deze aan. De muggen zullen buiten de kaarsenring blijven. 

  • Citronella kaarsen
  • Tegen muggen
  • Snelle levering
  • Heerlijke geuren
  • Lage verzendkosten
  • Super services

Uiteraard zijn er ook in allerlei andere lekkere geuren kaarsen te koop. 

info@kaarsen-online.nl

0653871555

 

 

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »