Geurkaarsen aanbieding. U haalt met deze geurkaarsen het beste in huis. Veel keus en een snelle levering.

Bolsius Geurkaarsen

Bolsius Geurkaarsen zijn in allerlei maten en soorten te krijgen. Geurkaarsen zijn persoonlijk maar door de ruime keus is er voor een ieder altijd wel een keus te maken om iets leuks in huis te halen wat aan het verwachtingspatroon zal voldoen. De geuren blijven lang hangen en je zult veel plezier hebben van je aankoop. Daarom neem je altijd de beslissing om het merk van Bolsius te bestellen.De beste grondstoffen zijn gebruikt en de pit (lont) is van de beste katoen gemaakt. Voor de ultieme geurbeleving moet je dus de Bolsius Geurkaarsen hebben. De kaarsen kun je op elke gewenste plek neer zetten. Zowel in huis of daar buiten. Maar ook binnen de Horeca en bedrijven zijn de Bolsius Geurkaarsen heel populair. Een bijkomend voordeel is dat de kaarsen ook licht en warmte geven. Door een lekkere geur die bij je past in de woonkamer neer te zetten zal je snel merken dat je woonkamer gewoon veranderd in een ander geheel en dat alleen door een geurtje,

Geurstokjes

De Geurstokjes van Bolsius is in een mooie design uitvoering te bestellen. Het gaat hier om de Accents lijn die er in 10 heerlijke aroma geuren zijn van 100 ml. Je hebt ongeveer 8 weken lang plezier van deze Geurstokjes. Tevens heb je Geurstokjes van 45 ml in 14 over heerlijke geuren die ongeveer 3 a 4 weken werken. Bij de flesjes worden stokjes geleverd. Je kunt deze stokjes allemaal gelijktijdig in het flesje plaatsen en de geur zal binnen de kortste keren heel intens zijn. Ook kan de keus van je zijn om minder stokjes in het flesje te doen met als resultaat dat je langer plezier zult hebben van je aankoop. In de woonkamer, het toilet, de badkamer, de inloop gang, de zolder of in de berging en garage is het mogelijk de stokjes plaatsen. Het is uiteraard mogelijk om op diverse plekken in of rondom het huis verschillende geuren te plaatsen. Je loopt dan van de ene in de andere geur. Nergens geen vieze luchtjes meer in huis.

Heerlijk ontspannen met Geurtheelichten

Geurtheelichten zijn het broertje van de gewone theelichten ook wel waxinelichtjes genoemd. De maat en de branduren zijn hetzelfde met dit verschil dat er nu de keuze is uit 15 verschillende heerlijke aroma geuren. De theelichten zitten in een verpakking van 18 stuks. Deze kun je onopvallend branden op elke plek in huis zonder dat het opvalt maar wel kunt genieten van de geuren. Ook zijn al deze geuren te krijgen in een verpakking met 30 stuks met uiteraard dezelfde kwaliteit en brandeigenschappen. 

Lekker genieten van de Geurstompkaarsen

Geurstompkaarsen zijn er in dezelfde maat als de traditionele stompkaarsen van Bolsius en dat is 120/60 mm. In een groot aantal verschillende geuren te bestellen en allemaal in opvallende moderne kleuren. Deze kaarsen kunt je op diverse plaatsen in huis neerzetten om te branden en dat veroorzaakt dat een heerlijke geur in de ruimte waar de kaars staat. Ook op plekken buiten het huis zoals een garage, berging, serre, caravan of buiten overkapping kunt u deze kaarsen branden. Heerlijke zoeten geuren van bloesem.

Schitterende Kaarsen in glas

De Geurglazen van Bolsius zijn al vele jaren een begrip in binnen,- en buitenland. En dat is goed te verklaren daar het om geuren gaat die vele weken een heerlijk aroma verspreiden in de ruimte waar zij staan. Je hebt de keus uit veel verschillende geuren. Kaarsen zonder toevoeging van stoffen die er niet in horen. Je komt deze kaarsen in glas overal tegen. De laatste jaren maken steeds meer Horeca ondernemers gebruikt van deze glazen en uiteraard ook Hotels en Theaters.  

Geuren zijn persoonlijk

De geurkaarsen van Bolsius zijn divers en dat is maar goed ook. Immers geuren zijn zeer persoonlijk en wat de een heerlijk zal vinden dat past weer niet bij iemand anders. Maar door de zeer ruime keuze is er eigenlijk voor een ieder wel wat te vinden. Ben je op zoek naar een rozengeur die past bij de rozen op tafel dan is dat een optie. Roken in huis wordt haast niet meer gedaan en de rokers zoeken dan hun plekje buitenshuis. Maar met het klimaat in Nederland is dat soms best lastig. Je hebt geen zin om lang in de kou of de regen te gaan staan. Dus belanden rokers vaak in de garage of de schuur. Geen probleem want ook daar heeft Bolsius een oplossing voor gevonden. De Anti-Tobacco geurkaarsen. Door dit product zal de rooklucht zeer snel niet meer aanwezig zijn. Zo zijn er geuren bij die het in de zomermaanden heel goed doen en weer andere worden in de wintermaanden verkocht. Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende geuren in huis te hebben. Plaats de ene geur in het toilet en weer een andere aangename geur in de badkamer.

Bolsius True Moods en True Scents Geurkaarsen

Bolsius True Moods en True Scents Geurkaarsen zijn nieuwe moderne kaarsen die in een aantal leuke uitvoeringen zijn te krijgen. Het gaat om 6 verschillende heerlijke geuren bestaande uit o.a. Rozen, Magnolia, Vanille, Peony, Oud Wood, Lavendel en Kaneel. Nieuw in deze serie zijn de geribbelde Geurstompkaarsen alsmede de Roomspray. Een 75 ml groot flesje waarmee je op een druk op de knop direct een heerlijke geur heb waar je dat wenst. Gemak dient te mens. Een zeer uitgebalanceerd product wat nog nimmer in de kaarsenwereld is aangeboden. Alleen te bestellen als True Moods. 

De beste Geurkaarsen en het meest verkocht

Wij helpen je graag om de juiste keus te maken als je Geurkaarsen wilt kopen. Het is al eerder aangegeven dat geuren heel persoonlijk zijn maar wij willen je toch op weg helpen. De meest verkochte Geurkaarsen zijn die met de geuren Lavendel en Vanille. Het zijn binnen Google ook de meeste gezochte geuren. 

 

  • Heel het Geur assortiment van Bolsius 
  • Geurkaarsen aanbieding 
  • De beste kwaliteit
  • Beste Geurkaarsen
  • Al vele jaren de webshop voor je kaarsen
  • De service die je mag verwachten
  • Bij grotere afname staffelkorting

 

[email protected]

0653871555

 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »