Bolsius True Moods Geurkaarsen die je "Mood" direct verbeteren. Heerlijke uitgebalanceerde geuren

Geen producten gevonden...

Bolsius True Moods Geurkaarsen

Bolsius brengt een groot aantal nieuwe Geurkaarsen op de markt onder de naam True Moods. Bij het samenstellen van de geuren hebben specialisten van Bolsius gekozen voor uitgebalanceerde geuren die absoluut aansluiten bij de wensen van de consument. Neem nu b.v. de stompkaarsen die men heeft uitgekozen. Deze zijn geribbeld en dat is echt nieuw bij Bolsius. Of wat denk je van de interieurspray. Met 1 druk op de knop een heerlijke geur op de plek in huis waar je dat wenst. In 6 heerlijke Mood geuren de bestellen. Bolsius heeft ook gekozen voor verpakkingen die bij deze tijd horen en door de veelzijdigheid van de kleuren zal je snel in de juiste stemming zijn. En dan de Geurglazen en de Geurstokjes. 

Je komt van zelf in de juiste Mood met deze Geurkaarsen van Bolsius

Geuren zijn heel persoonlijk en dat geldt dan ook zeker voor Geurkaarsen. Maar Bolsius is echt in staat geweest om met deze True Moods geurkaarsen de consument te behagen. Het zijn natuurlijke geuren die heel herkenbaar zijn en door de samenstelling gewoon "Uniek" te noemen. De geurcollectie bestaat  o.a.uit de geuren zoals Mango, Kaneel, Rozen, Appel, Magnolia en nog veel meer heerlijke geuren.

Ook leuk om cadeau te geven

Zou je het zelf leuk vinden als je van iemand een setje heerlijke Bolsius Geurkaarsen cadeau zou krijgen. Dat zal best wel en dan is het misschien een leuk idee om iemand die je goed kent deze True Moods Geurkaarsen van Bolsius cadeau te geven. En dat kan makkelijk daar de verpakking waar Bolsius voor heeft gekozen een luxe uitstraling heeft. Het is weer eens wat anders dan bloemen of een fles wijn. 

  • Bolsius True Moods Geurkaarsen
  • Luxe Geurkaarsen in diverse uitvoeringen
  • Snelle levering
  • Gewoon per stuk te bestellen
  • Lage verzendkosten
  • Advies indien gewenst.

[email protected]

0653871555

 

 

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »