Gouda Stompkaarsen ivoor goedkoop online te kopen in de grootste kaarsenwinkel

Stompkaarsen

Stompkaarsen van Gouda in de kleur ivoor goedkoop online te bestellen in de grootste kaarsenwinkel. In 6 verschillende maten te bestellen. Deze ivoor stompkaarsen branden heel mooi en geven geen zwarte roet af en walmen niet. Deze Gouda stompkaarsen zijn trendy en worden veel door Horeca gelegenheden gebruikt. De kaarsen geven sfeer en gezelligheid. Ook staan zij bekend om hun vele branduren. Maar uiteraard kunnen deze kaarsen ook in u woonkamer worden aangestoken. Los van elkaar of op een tableau met meerdere maten. Daar zult u altijd succes mee hebben. Tijdens een gezellig samenzijn met familie of vrienden zullen deze Gouda stompkaarsen zeker bijdrage aan een gezellige avond. En nadat de kaarsen zijn aangestoken heeft u er verder geen omkijken meer aan.

Omgaan met deze kaarsen

Zorg altijd wel dat de kaarsen op een rustige plaats in de woonkamer staan zodat deze rustig kunnen branden en geen last hebben van luchtverplaatsing door deuren. U kunt de Gouda Stompkaarsen eenvoudig uit blazen en de volgende gelegenheid weer aansteken.

Bij Kaarsen-online kunt u het hele assortiment van Gouda kaarsen vinden. U bent niet verplicht tot het afnemen van grotere aantallen.  

  • Stompkaarsen van Gouda
  • Top kwaliteit
  • Goedkoop te bestellen
  • De juiste services bij Kaarsen-online
  • Per 2 dozen te bestellen

[email protected]

0653871555

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »