Kerstboomkaarsjes kopen met Staffelkorting. Voor 11.00 uur besteld en dan de volgende werkdag in huis. De kaarsjes zijn in grote aantallen te bestellen tegen een mooie korting.

Kerstboomkaarsjes


Kerstboomkaarsjes goedkoop online te bestellen bij Kaarsen-online. Te krijgen in de kleuren wit en rood. Een betere kwaliteit is er niet te krijgen. Deze Kerstboomkaarsjes zijn al vele decennia bij Bolsius verkrijgbaar. Vroeger werden de kaarsjes eigenlijk alleen maar verkocht rond de Kerstdagen. Dat is overigens nog steeds de drukste tijd met de verkoop doch in de overige maanden van het jaar weten steeds meer mensen de weg naar ons te vinden om deze kaarsjes te bestellen. De kaarsjes worden nog zeer regelmatig in een Kerstboom geplaatst. Dat kan dan zijn als decoratie maar ook om te branden. Als de Kerstboomkaarsjes worden aangestoken lees dan onderaan dit artikel wel even de veiligheidsinstructie. Sfeer en gezelligheid is fijn maar veiligheid staat nummer 1. Doe daar geen concessies aan. Maak de Kerstdagen compleet met de aankoop van deze kaarsjes. Deze gaan zeker bijdrage aan een geweldige sfeer tijdens deze Feestdagen. Hoe mooi is het om met elkaar het Kerstfeest te vieren en dan een boom in huis te hebben waar Kerstboomkaarsjes in branden. Net als in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw de spanning bij je kinderen voelen tot het moment dat de Kerstboomkaarsjes in de Kerstboom worden aangestoken. Zij kunnen niet wachten en op het moment dat de schemer in valt moeten de kaarsjes worden gebrand. De sfeer kan niet meer stuk. De Kerstboomkaarsjes branden ongeveer 1,5 uur en de maat is 97/13 mm. (9,7 cm hoog en een diameter van 1,3 cm) Deze passen precies is de bijpassende Kerstboomkaarsknijpertjes

Kerstboomkaarsen verwerken in Kerststukken

Meestal worden de Kerstboomkaarsen gebruikt in Kerststukken. Deze koopt je bij een bloemenwinkel maar uiteraard kunt je de Kerststukken ook zelf maken en daarin de kaarsjes plaatsen. Het geeft tijdens de feestdagen veel sfeer en gezelligheid. Met deze Kerstboomkaarsen kun je je creativiteit helemaal kwijt. Hoe leuk is het nu om zelf je Kerststukjes te maken. In deze leuke decembermaand denk je dan uiteraard niet alleen aan jezelf maar is het helemaal top als je voor familie waar je bent uitgenodigd om te komen dineren ook van deze Kerststukjes maakt. Je zult er zeker succes mee hebben. Wat je ook steeds vaker ziet is dat de gemaakte Kerststukjes op markten tegen een leuke prijs worden verkocht.

Kerstboomkaarsjes kopen

Kerstboomkaarsjes kopen bij Kaarsen-online betekend dat je de goedkoopste prijs zal betalen en een zeer snelle levering. Zelfs in de drukke Feestdagen periode is bestellen voor 11.00 uur leveren de volgende werkdag. Hoe meer doosjes er worden afgenomen hoe goedkoper het zal worden. En blijkt na de feestdagen dat je nog wat Kaarsjes over hebt dan is dat geen enkel probleem. Immers je kunt deze volgend jaar gewoon weer gebruiken. Kaarsen-online kan deze Kerstboomkaarsjes ook leveren in Belgie.

Veiligheidsinstructie bij het branden van deze Kerstboomkaarsjes in een Kerstboom

 • De Kerstboom dient op een veilige rustige plek in huis te staan. Meestal in een hoek van de woonkamer en wel stabiel. Het liefst zet je hem vast. 
 • Zet de Kerstboomkaarsjes in een daarvoor bestemde knijper waardoor de kaarsjes stabiel zullen staan.
 • Kinderen en huisdieren dienen altijd op afstand te worden gehouden.
 • Zorg voor een blusdeken en/of een emmer water in de woonkamer en dan wel op een plek dat je er direct bij kunt.
 • Maak nadat de kaarsjes zijn opgebrand de houder schoon.
 • Verlaat de woonkamer nooit wanneer de kaarsjes in de boom branden.
 • Controleer voor het naar bed gaan of de Kerstboomkaarsjes inderdaad allemaal uit zijn.

Samenvattend kom je tot de conclusie dat je deze kaarsjes gewoon in huis moet hebben en kan bestellen bij de grootste Kerstboomkaarsjes leverancier Kaarsen-online. Altijd de goedkoopste prijs. 

 • Zeer snelle levering
 • Bolsius merk van deze Kerstboomkaarsjes
 • Staffelkorting
 • In de kleuren wit en rood
 • Leuk als cadeau rond de Kerstdagen
 • De bekende Kaarsen-online services
 • De juiste veiligheidsinstructie

Na al deze info over Kerstboomkaarsjes laten wij je graag weten dat de Druipkaarsen tegenwoordig ook weer heel hot zijn. Leuk om tijdens de Kerstdagen te branden. En vergeet niet in de drukte om je andere Kerstkaarsen online te bestellen. 

[email protected]


0653871555

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »