Rustiek kaarsen

Rustieke kaarsen

Bolsius Rustiek kaarsen. Deze hebben de maat 100/50 mm. Dat is 10 lang en een diameter van 5 cm.  Rustiek kaarsen die eenvoudig met de andere 27 kleuren uit deze Rustieke lijn zijn te combineren. Werkelijk een lust voor het oog. En dan ook nog eens de geweldige kwaliteit van Bolsius, Deze kaarsen behoren tot de kleiner maten van deze serie van Bolsius. In 28 mooie trendy kleuren te krijgen. Als je deze kaarsen eventueel met de andere wat grotere kaarsen van Bolsius gaat combineren zal je zien dat je binnen de kortste keren, zonder veel geld uit te geven, je woonkamer een hele andere look hebt gegeven. En dat zal nog eens worden versterkt als het schemer wordt en je gaat de kaarsen aansteken. Een lust voor het oog. Als je diverse kaarsen bij elkaar op een tableau gaat zetten zorg er dan altijd wel voor dat de kaarsen op enige afstand van elkaar staan. Deze kaarsen zijn goedkoop online te bestellen bij Kaarsen-online. De Kaarsenwinkel voor zowel klanten in Nederland en Belgie. Verzenden in Nederland en Belgie gaat tegenwoordig even snel.

Kwaliteit van Bolsius Rustiek kaarsen

De Bolsius Rustieke Stompkaarsen zijn van een prima kwaliteit en geven de gewenste sfeer en gezelligheid in huis of bij je in het restaurant of cafe. De kaarsen zijn door en door dezelfde kleur en door het bewerken van deze kaarsen tijdens de productie hebben zij een robuuste uitstraling. De gebruikte paraffine is blanco en vloeibaar. Vervolgens wordt daar dan een kleur aan toegevoegd en net voordat het kaarsvet helemaal is gestold gaat wordt de substantie samengeperst en breekt daardoor. Daarna wordt het in de juiste vorm en grote gebracht en de stolling kan worden voltooid. En dan heb je een Rustieke kaars. Een mooie kaars waar Bolsius al vele jaren een enorm succes mee heeft.  

Dunne kaarsjes

Daar het dunne kaarsjes zijn kun je deze voor allerlei verschillende doeleinden gebruiken. Je zou voor 1 kleur kunnen kiezen die bij je interieur past. Maar misschien wil je toch allerlei aparte design kleuren in huis halen om ervoor te zorgen dat je vrienden je woonkamer niet meer herkennen. Als zij bij je binnenkomen zal alle aandacht gericht zijn op de kaarsen die je natuurlijk voor hun komst hebt aangestoken.  

  • Bolsius Rustiek kaarsen
  • Geen verplichting tot grote afname
  • Niet goed geld terug garantie
  • Snelle levering
  • Dunne kaarsjes
  • Boven de € 89,- geen verzendkosten
  • Kaarsen-online de grootste Bolsius specialist

[email protected]

0653871555

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »