Kaarsje branden voor de sfeer en gezelligheid of ter herinnering aan iemand of ondersteuning in een lastige periode

Kaarsje branden

Een kaarsje branden is zo oud als de weg naar Kralingen. Een gezegde uit Rotterdam maar in heel Nederland bekend. Het gezegde komt voort uit de 's-Gravenweg is de weg waarnaar het Nederlandse gezegde zo oud als de weg naar Kralingen verwijst. De weg maakte deel uit van een waterkering die al in de 11e eeuw liep van Gouda naar Vlaardingen. Het komt er op neer dat een Kaarsje branden al heel lang wordt gedaan. En wees nu eerlijk dat doen wij toch allemaal wel eens. En waarom wij een kaarsje branden is zeer divers. Bijna in elk huishouden zal je kaarsen aantreffen. Die staan daar dan als decoratie of om te branden en dat is dan weer voor de sfeer en gezelligheid

Kaarsjes branden voor steun

Kaarsjes branden wordt ook vaak gedaan om iemand die ziek is te ondersteunen of ter nagedachtenis aan iemand die is overleden. Dat kan thuis gedaan worden of in een Kerk. Momenteel worden er enorm veel kaarsen aangestoken ter ondersteuning van het medisch personeel in de ziekenhuis en verpleeghuizen die te maken hebben met het Coronavirus. Dat geeft aan hen heel veel steun en kracht. Ook binnen de Kerken worden momenteel veel Kaarsjes aangestoken ivm de vele oudere mensen die aan het Coronavirus zijn overleden. Maar een kaarsje branden ivm het Coronavirus wordt momenteel in heel veel huishoudens gedaan.Het geeft elkaar steun en kracht. 

Kaarsjes

In deze categorie hebben wij een aantal kleine kaarsen opgenomen om als kaarsjes te branden doch het kan uiteraard ook met grotere kaarsen. Dat is helemaal je eigen keus. Kies wel altijd voor de beste kaarsen en dat zijn die van Bolsius en Gouda.

  • Kaarsje branden
  • Om te eren, herdenken en ondersteuning
  • Keus zeer veel kwaliteit kaarsen van Bolsius en Gouda
  • Lage verzendkosten
  • Snelle levering

[email protected]

0653871555

 

 

 

 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »