Bolsius Rustieke Stompkaarsen 100/50 mm online bestellen in de Kaarsenwinkel

Bolsius Rustieke stompkaarsen in de maat 100/50 mm. Deze kaarsen behoren tot de kleiner maten van deze serie van Bolsius. In meer dan 25 mooie kleuren te krijgen. Deze kaarsen zijn goedkoop online te bestellen bij Kaarsen-online. De Kaarsenwinkel voor zowel klanten in Nederland en Belgie. Verzenden in Nederland en Belgie gaat tegenwoordig even snel.


De Bolsius Rustieke Stompkaarsen zijn van een prima kwaliteit en geven de gewenste sfeer en gezelligheid in huis of bij u in het restaurant of cafe. De kaarsen zijn door en door dezelfde kleur en door het bewerken van deze kaarsen tijdens de productie hebben zij een robuuste uitstraling.
Zet deze kleine maar Rustieke stompkaarsen met andere maten uit deze serie kaarsen op een mooi tableau bij u in de woonkamer.

Steek de kaarsen aan tijdens een gezellig samenzijn met vrienden of familie. Niet alleen tijdens de feestdagen maar eigenlijk het hele jaar kunt u deze kaarsen branden.

Kaarsen-online heeft het gehele assortiment van deze Rustieke Stompkaarsen van Bolsius in huis. Tevens kunt u bij ons alle andere producten van Bolsius vinden.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »