Grote Bolsius Rustieke stompkaarsen 190/68 mm zijn de beste kwaliteit kaarsen.

Bolsius rustieke stompkaarsen 190/68 mm zijn mooie robuuste kaarsen die in wel meer dan 25 geweldige kleuren zijn te bestellen in de grootste online Kaarsenwinkel. Deze rustieke stompkaarsen van Bolsius zijn heel populair en worden dan ook vaak verkocht. Een lust voor het oog en kwalitatief de beste kaarsen die u kunt kopen. Tevens is de pit (lont) gemaakt van de beste materialen en speciaal geweven waardoor de verbranding optimaal is. De kaarsen geven veel sfeer in huis.

Kaarsen-online heeft het gehele assortiment in huis van deze Rustieke Stompkaarsen, De kaarsen worden verkocht aan Horeca ondernemers en particulieren in Nederland en Belgie. De leveringstijd in Nederland en Belgie is tegenwoordig hetzelfde.

Kaarsen-online verkoopt deze maat 190/68 mm heel veel. M.n. aan Horeca ondernemers. Deze maat kaars is zeer populair. Deze Rustieke Stompkaarsen zijn door en door gekleurd en zijn tijdens de productie speciaal behandeld en hebben daardoor een robuuste uitstraling.

Tevens is Bolsius de laatste jaren in staat geweest om de kwaliteit van deze kaarsen sterk te verbeteren wat dan weer de branduren ten goede komt.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »