Bolsius kaarsen

Aanbieding

Bolsius kaarsen Aansteker

Bolsius kaarsen Aansteker

€11,69 €6,79

Aanbieding

Bolsius kaarsen Clean Ligt

Bolsius kaarsen Clean Ligt

€13,69 €11,69

Bolsius kaarsen

Bolsius kaarsen zijn de meest bekende kaarsen van Nederland. En zelfs over de hele wereld in meer dan 50 landen worden deze kaarsen verkocht. Er is verder geen enkele discussie over de kwaliteit en kwantiteit. Bolsius is de autoriteit op het gebied van kaarsen. Kaarsen-online is de specialist op het gebied van Bolsius kaarsen. Wij geven je advies en antwoorden op al je vragen. De kaarsen zijn er voor alle jaargetijden. Het voorjaar, zomer, najaar en winter daar heeft Bolsius allerlei trendy kaarsen voor. Zowel in het voorjaar als in het najaar komt Bolsius met nieuwe producten op de markt. Er wordt dan onderzoek gedaan met andere professionele partijen wat de trend de komende maanden gaat worden en daar past men de producten op aan. Bolsius kaarsen worden afgezet bij zowel bedrijven als consumenten. Het woord Bolsius kaarsen heeft een naamsbekendheid van meer dan 90 %. Dat komt enerzijds doordat dit een bedrijf is van 150 jaar oud en anderzijds dat iedereen eigenlijk regelmatig krijgt te maken met dit merk kaarsen. Of je koopt deze zelf of loopt er tegenaan als je ergens wat gaat drinken of eten. De kaarsen zijn te krijgen in de meest uiteenlopende kleuren, vormen en afmetingen. Bolsius kaarsen zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Er is altijd wel een aanleiding om een kaars of meerdere kaarsen te branden. En wees nu eerlijk dan wil je toch de beste kaarsen in huis hebben die zijn te krijgen. Wij hebben Bolsius kaarsen voor de groothandel en uiteraard voor ondernemers en consumenten.

Duurzame Bolsius kaarsen

Bolsius maakt zijn kaarsen tegenwoordig van duurzame plantaardige was. Daar zit geen palmolie meer in en geen dierlijk vet. De plantaardige was wordt geproduceerd in Europa en hierdoor nog duurzamer. Immers er is geen vervoer meer nodig uit landen zoals China. Met deze manier van produceren heeft Bolsius zich aangepast aan de tijd waarin wij leven. Duurzamer produceren is wat het bedrijf zelf heel graag wilde en de vraag van de consument en bedrijven is groot. 

Bolsius kaarsen online bestellen

Bolsius staat garant voor een zeer goede kwaliteit. Deze kaarsen zijn gemaakt van uitstekende grondstoffen en zullen niet walmen en geven geen zwarte roet af. De pit (lont) van de kaarsen is heel belangrijk. Deze is bij Bolsius gemaakt van het beste katoen en is geweven volgens de al tientallen jaren bekende methode waar Bolsius bekend om staat. Zet de kaarsen altijd wel op een rustige plek in huis. Niet bij een deur die vele malen per dag open gaat. Je ziet bij de kaarsen altijd maten staan. Even een korte uitleg daarover. Als je ziet staan 190/68 mm. Dan staat dat voor een lengte van 19 cm en een diameter van 68 mm. Deze rekensom mag je voor alle maten gebruiken. 

Bolsius kaarsjes

Bolsius kaarsjes zijn er in heel veel kleuren en maten te krijgen. Van heel klein tot heel groot. Het zogenaamd XXL formaat. Je hebt het dan over kaarsen van 6 cm hoog met een diameter van 4 cm en mega kaarsen van 30 cm hoog met een diameter van 10 cm. En daar tussen in heb je keus uit wel meer dan 700 verschillende kaarsen.

De Historie van Bolsius

Bolsius heeft een zeer lange historie. De eerste kaarsen werden al in 1870 gemaakt. Je moet je dan wel voorstellen dat dit niet de kaarsen waren die Bolsius momenteel op de markt brengt. Het ging meer om wasdoeken die konden branden. Veel zwarte roet en walmen en het stonk enorm.

In 1920 ging Bolsius ook zelfstandig Kerkkaarsen maken. Dit gebeurde met een zelf uitgevonden gietmachine. Vervolgens werd de pit (lont) in de vloeibare was gedompeld.

In 1927 kreeg de merknaam Bolsius een flinke boost door het maken van Kerkkaarsen wat door kerken zeer op prijs werd gesteld. Elke kerk bestelde bij Bolsius Kerkkaarsen.

Tijdens de oorlogsjaren lag de productie van de Bolsius fabriek nagenoeg stil. Na de oorlogsjaren in de jaren 50 en 60 nam de afname van kaarsen bij de Bolsius fabriek weer flink toe. En niet alleen kerken maar ook particulieren en ondernemers namen kaarsen af van Bolsius. In die periode begon ook het verder door ontwikkelen van de kaarsen. Zowel de kwaliteit als de kwantiteit werd onder de loep genomen.

In 1959 werden de theelichten geintroduceerd door Bolsius. Dat bleek een groot succes en heden worden er vele miljoenen van deze Bolsius theelichten aangestoken per jaar. Overal zie je theelichten branden. Ondernemers, particulieren, uitvaartondernemingen.

In de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw groeide de Bolsius fabriek gestaag totdat het einde 70e jaren in de problemen komt.Bolsius had grote problemen om op te kunnen boksen tegen de zogenaamde Oostbloklanden die veel goedkopere kaarsen konden leveren. Uiteraard niet van dezelfde kwaliteit als die van Bolsius.

In 1978 worden Bolsius en de waskaarsenfabriek Kristen uit Delden een bedrijf. Het bedrijf krijgt de naam Bolsius Kaarsenfabriek B.V. Deze naam is gekozen ivm de naamsbekendheid van Bolsius. Kaarsen worden in steeds mooiere verpakkingen aangeboden en dat slaat aan bij de consument en uiteraard o.a. de Horeca. De omzet ging met 300 % omhoog.

In 1983 wordt de Kaarsenfabriek van Gouda door Bolsius overgenomen. Gouda heeft wel zijn naam behouden en verkoopt hieronder nog steeds schitterende kaarsen.

In 1984 wordt wederom een flinke stap vooruit gezet door de overname van de Kerkkaarsen fabriek van Hoogeland in Roermond.

In 1998 wordt gestart met het opslaan van verwarmde grondstoffen in Moerdijk. Bolsius is hierin uniek en de enige ter wereld die op deze manier werkt. Waarborgen van voorraad en kwaliteit liggen hieraan ten grondslag.

In 2004 worden de Rustieke  kaarsen geintroduceerd. Robuuste kaarsen in diverse maken en veel verschillende kleuren die elk voorjaar en najaar worden aangepast aan de vraag uit de markt. Kaarsen die door en door zijn gekleurd. Rustiek kaarsen worden tijdens het productieproces net voordat de paraffine gaat smelten kapot geslagen en dat gaat uiteraard machinaal. Daarna worden het geheel samengeperst en zo ontstaat de kaars. 

In 2009 komt Bolsius met een Geurlijn. Diverse producten in veel geuren. Onlangs is deze geurlijn door ontwikkeld en zijn de Accents geurkaarsen op de markt gekomen net alsmede de True Moods en True Scents Geurkaarsen. 

Alles uiteraard van de beste kwaliteit. Bolsius is met een jaaromzet van meer dan € 750 miljoen de grootste kaarsenproducent ter wereld.

Conclusie over Bolsius

Als je alles op een rijtje zet dan kom je tot de conclusie dat je de kaarsen van Bolsius in huis moet hebben. Bij Kaarsen-online ben je aan het juiste adres. Al vele jaren mogen wij van Bolsius het hele beschikbare assortiment verkopen. De meer dan 700 Bolsius artikelen hebben wij voor je tegen zeer concurrerende prijzen online staan.

Bronvermelding: Bolsius

  • Bolsius kaarsen
  • Moderne Trendy kaarsen
  • De beste kwaliteit
  • Zeer goede brandeigenschappen
  • Concurrerende prijzen

[email protected]

0653871555

 

 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »