Het hele assortiment van Bolsius kaarsen staat online voor je klaar om eerst rustig inspiratie op te doen waarna je eenvoudig je keuze kan maken. Uiteraard staan wij voor je klaar voor eventuele vragen en/of adviezen.

Bolsius kaarsen

Bolsius kaarsen is het meest bekende kaars merk in Nederland. En zelfs over de hele wereld in meer dan 50 landen worden deze kaarsen verkocht. Er is verder geen enkele discussie over de kwaliteit en kwantiteit. Bolsius is de autoriteit op het gebied van kaarsen. Kaarsen-online is de specialist op het gebied van Bolsius kaarsen. Wij geven je advies en antwoorden op al je vragen. De kaarsen zijn er voor alle jaargetijden. Het voorjaar, zomer, najaar en winter daar heeft Bolsius allerlei trendy kaarsen voor. Zowel in het voorjaar als in het najaar komt Bolsius met nieuwe producten op de markt. Er wordt dan onderzoek gegaan met andere professionele partijen wat de trend de komende maanden gaat worden en daar past men de producten op aan. Bolsius kaarsen worden afgezet bij zowel bedrijven als consumenten. 

Trendy Bolsius kaarsen online bestellen

Bolsius kaarsen staat garant voor een zeer goede kwaliteit. Deze kaarsen zijn gemaakt van uitstekende grondstoffen en zullen niet walmen en geven geen zwarte roet af. De pit (lont) van de kaarsen is heel belangrijk. Deze is bij Bolsius gemaakt van het beste katoen en is geweven volgens de al tientallen jaren bekende methode waar Bolsius bekend om staat. Zet de kaarsen altijd wel op een rustige plek in huis. Niet bij een deur die vele malen per dag open gaat. Je ziet bij de kaarsen altijd maten staan. Even een korte uitleg daarover. Als je ziet staan 190/68 mm. Dan staat dat voor een lengte van 19 cm en een diameter van 68 mm. Deze rekensom mag je voor alle maten gebruiken. De meest verkochte Bolsius kaarsen zijn de Rustieke Stompkaarsen. Te krijgen in 10 leuke maten en voor de kleinere maten heb je de keus uit wel 28 moderne trendy kleuren. Ook deze worden elke seizoen aangepast. 

Soorten Bolsius kaarsen

Bolsius kaarsen zijn er in heel veel verschillende soorten te krijgen. Traditionele stompkaarsen, Rustieke stompkaarsen, Waxinelichtjes, Drijfkaarsen, Mammoetkaarsen, Dompelkaarsen, Grafkaarsen, Tafelkaarsen, Dinerkaarsen, Relight Navullingen. En voor een romantische etentje de Gotische kaarsen en natuurlijk voor de zomermaanden in de tuin de Citronella kaarsen. En dan niet te vergeten de veelzijdigheid van de Geurkaarsen. Een zeer ruim assortiment wat elk seizoen met veel producten wordt aangepast en wij merken dat klanten dit heel erg prijs stellen. 

Conclusie over Bolsius kaarsen

Als je alles op een rijtje zet dan kom je tot de conclusie dat je Bolsius kaarsen in huis moet hebben. Bij Kaarsen-online ben je aan het juiste adres. Al vele jaren mogen wij van Bolsius het beschikbare assortiment verkopen. De meer dan 500 Bolsius artikelen hebben wij voor je tegen zeer concurrerende prijzen online staan.

Bronvermelding: Bolsius

  • Bolsius kaarsen
  • Moderne Trendy kaarsen
  • De beste kwaliteit
  • Zeer goed brandeigenschappen
  • Concurrerende prijzen

[email protected]

0653871555

 

 

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »