Bolsius Rustieke Stompkaarsen 300/100 mm online bestellen in de grootste Kaarsenwinkel

Grote Bolsius rustieke stompkaarsen 300/100 mm zijn de grootste kaarsen van Bolsius en van een prima kwaliteit. U zult veel plezier hebben van deze kaarsen en zijn eenvoudig online te bestellen. Deze grote rustieke kaarsen van Bolsius staan bekend om hun lange branduren en geven veel sfeer in huis. Om te branden of als decoratie ergens neer te zetten in huis.

Deze maat 300/100 mm is in 5 verschillende kleuren te krijgen. Zet een aantal van deze grote Rustieke stompkaarsen op een plek in huis en u zult er altijd succes mee hebben wanneer de kaarsen worden aangestoken tijdens een gezellig samenzijn met familie of vrienden. De branduren van deze kaarsen zijn verzekerd. Zet de kaarsen altijd wel op een plek waar weinig of geen luchtverplaatsing is. Dat zal het branden zeker ten goede komen. 

Kaarsen-online verkoopt het hele assortiment van de Bolsius Rustieke Stompkaarsen en dat zijn heel wat verschillende kaarsen. Zo kunt u de juiste keuzes maken omtrent u kaarsen. Ook zijn er Rustieke Bolkaarsen, ronde en rechthoekige kaarsen te krijgen. Deze grote ronde en rechthoekige kaarsen hebben 3 of 5 lonten.

Bij Kaarsen-online is er geen verplichting tot het afnemen van grotere aantallen en u hoeft geen account aan te maken.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »