Bolsius refill kaarsen. Ook wel genoemd kaarsen navullingen, refill kaarsen en relight. Bij kaarsen-online met voordeel te bestellen.

Refill kaarsen

Al vele jaren is Bolsius in staat om deze kwalitatief zeer goede refill kaarsen op de markt te brengen. In een behoorlijk aantal kleuren zijn deze sfeermakers te bestellen. Een aantal kleuren zijn zelfs per doos van 100 stuks met voordeel te krijgen. Dat zijn de kleuren Transparant, Rood en Paars. Alle beschikbare items zijn in dozen van 20 stuks te bestellen. Met deze voordeel verpakkingen heb je altijd een voorraad beschikbaar. Zeker voor Horeca ondernemers is dat een geruststellende gedachte. Je moet er niet aan denken dat je in het weekend op enig moment tot de ontdekking komt dat je geen navullingen meer op voorraad hebt. Een groot voordeel van deze refill kaarsen is dat er geen kaarsvet op plekken kan komen die niet zijn gewenst. Dat komt dat de paraffine in een stevig plastic omhulsel zit en netjes zal opbranden. Ook als je kijkt naar de veiligheid is dit een zeker aan te bevelen product. 

Refill kaarsen zijn veilig en betrouwbaar

Refill kaarsen staan er om bekend dat zijn zeer veilig zijn om te branden. Dat komt doordat het kaarsvet en de pit (lont) in een stevig doorzichtig omhulsul zitten. Deze worden weer geplaats in een passende houder waarna de kaarsen worden aangestoken. 24 uur lang een betrouwbare verbranding daar de kaarsen geen last hebben van luchtverplaatsing en niet snel zullen doven. Uiteraard wanneer dat is gewenst zijn de refill kaarsen om elk moment te doven en de volgende gelegenheid kunnen zij weer worden aangestoken. 

 

  • Refill kaarsen of navullingen genoemd
  • Bolsius kwaliteit
  • Kaarsen-online met de beste services
  • Snelle levering
  • Altijd met voordeel
  • Bedrijven met KvK nummer kunnen op factuur betalen
  • Boven de € 45,- geen verzendkosten

[email protected]

0653871555

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »